Πιεστικά δοχεία για συγκροτήματα

ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ μεμβράνης βουτυλίου για πόσιμο νερό Δοχεία διαστολής για πιεστικά συγκροτήματα,για χρήση με αυτοματισμό λειτουργίας σε αντλητικά συγκροτήματα γεωτρήσεων,για συστήματα άρδευσης και για πυροσβεστικά συγκροτήματα ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΟΝΟΥ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ Πιεστικά δοχεία μονού διαφράγματος μη αντικαθιστώμενης μεμβράνης,για χρήση με αυτοματισμό λειτουργίας σε αντλητικά συγκροτήματα γεωτρήσεων,για συστήματα άρδευσης. ΔΟΧΕΙΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ κεντρικής θέρμανσης & ζεστού νερού Χαλύβδινα δοχεία διαστολής δικτύων κεντρικής θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσεως για θερμοκρασίες νερού από -10°C έως +100°C

SERVICE

Το service μας διασφαλίζει την εξυπηρέτηση σας σε κάθε περίπτωση βλάβης, εγκατάστασης ή τεχνικής πληροφορίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαπιστώσετε πως η ΡΟΗ ΑΕΒΕ είναι ο συνεργάτης σας για όλες τις εφαρμογές άντλησης υγρών.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πελάτη δεσμεύεται για την συντήρηση – επισκευή των προϊόντων σας στους ελάχιστους δυνατούς χρόνους με τις καλύτερες δυνατές τιμές.


Όλα τα service που διενεργούνται στη ΡΟΗ είναι σύμφωνα με τα πρότυπα των κατασκευαστών και πάντα με γνήσια ανταλλακτικά.